I Concurs de microrrelats Facebook Can Sales-Es Baluard

Posted: 6 Abril 2011 in Activitats, Avisos, Participació
La Biblioteca Pública de Palma, Can Sales, i Es Baluard Museu d’Art Modern i Contemporani de Palma celebren el Dia del Llibre amb el I Concurs de Microrrelats Facebook.
 
Les xarxes socials han facilitat l’accés a la creació artística, caracteritzant-se per la incorporació de la brevetat, la immeditesa i l’actualitat com a paradigmes. Ara, Can Sales i Es Baluard conviden als internautes a experimentar amb els nous formats, a treballar en l’acció i reflexió sobre el futur de la literatura.

Podrà participar tota persona individual i física major d’edat. No es tindran en consideració usuaris amb noms d’institucions, associacions, grups o comptes col·lectius. No requereix d’inscripció prèvia.
El guanyador haurà d’acreditar que compleix amb els requisits demanats abans de ser anunciat públicament. Per això, una vegada seleccionat com a tal l’organització li exigirà la documentació pertinent per confirmar-ho
1. Cada participant necessita disposar d’un compte actiu a la xarxa social Facebook i ser “amic” de Can Sales i Es Baluard. Quedaran exclosos els usuaris que presentin comptes múltiples així com aquells que repeteixin els seus Microrrelats.
2. El concurs estarà obert fins al dia 26 abril 2011 període en el qual els participants podran enviar els seus Microrrelats.
3. Cada participant podrà enviar fins a 2 Microrrelats, en idioma català o castellà, que hauran de publicar com a “estat” en el mur del grup del concurs.
4. La longitud màxima dels relats serà de 255 caràcters.
5. La temàtica haurà d’estar relacionada amb el museu Es Baluard (una exposició, el museu en general, una anècdota ocorreguda allà, etc), havent de ser els textos originals i inèdits i que no hagin estat premiats anteriorment. Per tal que puguin inspirar per als seus Microrrelats, el museu permetrà l’entrada gratuïta entre l’11 i el 25 d’abril a aquells que s’identifiquin com a participants en el concurs. Per a fer-ho, és necessari que abans enviin un correu electronic a marketing03@esbaluard.org.
6. Els participants eximeixen a l’organització de qualsevol responsabilitat derivada del plagi o qualsevol altra transgressió de la legislació vigent en la qual poguessin incórrer els participants.
7. El jurat estarà compost per: Jorge Espina (professor del taller de creació literària de la Biblioteca Can Sales), Maria de Lluch Alemany (directora de la Biblioteca Can Sales) i Cristina Ros (directora de Es Baluard Museu d’Art Modern i Contemporani de Palma).
8. De la selecció final resultaran dos guanyadors, als quals es concedirà els següents premis:
• 1r PREMI: Lot de REGALS d’ES BALUARD i un lot de LLIBRES

• 2 º PREMI: Lot de LLIBRES

9. Els autors dels Microrrelats enviats al concurs cedeixen gratuïtament els seus drets de reproducció a l’organització perquè aquests siguin exposats en qualsevol de les pàgines web de la mateixa i divulgats a través dels seus comptes de Facebook, WordPress, i qualsevol altra xarxa social que considerin convenient.

Trobareu més informació a:

Facebook

La nostra Web

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s