Altres recursos 2.0

A través de diverses eines web 2.0, la Biblioteca vol establir vies de comunicació més horitzontals amb els usuaris, en les que no tot vengui donat per la institució. Així es pretén que pogueu ser vosaltres mateixos els que estabiu xarxes de comunicació de les que en sortiu beneficiats (atorgant-vos un major protagonisme i possibilitat d’acció) i nosaltres també (millorant la difusió de la col·lecció i assabentant-nos del que pensau els usuaris).
La Biblioteca compta ja amb algunes eines dins aquest àmbit, i està treballant per a incorporar-ne d’altres. Recordau, però, que aquests recursos es basen en el concepte “fet pels usuaris per als usuaris”. La Biblioteca, per tant, us ofereix participar-hi, però serà la vostra implicació la que el farà més o manco potent. Per això mateix, volem animar-vos a participar!

Facebook Can Sales

A través del nostre perfil a Facebook, podràs assabentar-te de les properes activitats i notificacions de la Biblioteca, així com conèixer impressions d’altres usuaris o deixar-hi la teva. Com a xarxa social, et permetrà també prendre contacte amb la resta d’amistats de Ca’n Sales!
La bústia del facebook i, principalment, el xat que incorpora et permetran també fer-nos arribar els teus dubtes i comentaris de manera directa i ràpida.
 
 

Worldcat Can Sales

Com podreu veure, és molt senzill fer servir els serveis deWorldcat. Des d’aquest tutorial elaborat per la Biblioteca, podreu aprendre’n de manera senzilla i ràpida (en el cas que volgueu només una versió resumida del tutorial, podeu trobar-la en aquest enllaç). Per favor, llegiu-lo abans de res, ja que algunes de les passes que recomana son necessàries per a que la vostra tasca es vegi reflexada en el perfil de Can Sales.

 

Blog del Club de Lectura Infantil i Juvenil   Blog del Club de Lectura setmanal d¿adults

Els blogs dels clubs de lectura Infantil-juvenil i setmanal d’adults son una bona manera de continuar amb el club des de casa. En ells es proposen activitats, s’analitzen temes relacionats amb l’obra i s’hi poden fer comentaris i valoracions. Si participes al algun dels clubs, o bé t’ho estàs plantejant i vols saber-ne més, els blogs son una manera de prendre contacte amb els demés companys!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s